1. Varnost

Zaradi varnosti podatkov aplikacija ob vsakem prenosu podatkov preverja upravičenosti dostopa. Prvi prenos lahko traja več minut, odvisno od količine podatkov. Pri vseh nadaljnjih osvežitvah se prenašajo samo dokumenti zadnjih 30 dni. Če so na tekoči dan podatki že preneseni in ima uporabnik še vedno pravico dostopa, aplikacija ne prenaša ničesar več.

Vsi podatki so shranjeni izključno v tvoji napravi in se ne posredujejo nikamor.

2. Prodaja in Nabava

Na prvi strani lahko s točkama na drsniku izbereš datumsko obdobje, za katerega te zanima gibanje. Desno zgoraj izberi podatek, ki se prikazuje. Pri prodaji so to prodajna vrednost brez ddv, količina, nabavna vrednost brez ddv in rvc, pri nabavi pa lahko izbiraš med količino in vrednostjo.

Klik na vrednost pod posameznim obdobjem te pelje na prikaz podrobnosti, kjer pa lahko izbiraš med pregledom po partnerjih ali artiklih. Ti detajlni pregledi kažejo vrednosti, ki so izbrane na prvem ekranu (količine, vrednosti…). Klik na vrstico pokaže podrobnosti.

3. Šifranti

Lahko pa preverjaš gibanje, zalogo, cene ipd po šifrantih. Če greš npr. v šifrant partnerjev, lahko pogledaš zadnje dokumente (klik na dokument ti pokaže postavke) ipd. Na samih podatkih partnerja in artikla vidiš šifre. Klik na šifro ti prikaže naziv tega šifranta.

Pri partnerju ti klik na naslov odpre zemljevid z lokacijo tega partnerja, mu pošlješ email ali ga pokličeš.