POLITIKA ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti se nanaša na mobilno aplikacijo Analitik.

S sprejemanjem te politike zasebnosti soglašate z obdelavo vaših podatkov, ki nam jih zaupate med uporabo aplikacije in v morebitni komunikaciji z nami.

Z uporabo naših mobilnih aplikacij se strinjate z zbiranjem, prenosom, hrambo in kakršnokoli drugo obdelavo vaših podatkov, kot je opisano v tej politiki zasebnosti.

Prosimo vas, da preberete spodnji tekst in se seznanite z vrstami podatkov, ki jih zbiramo o vas, s kakšnimi nameni jih uporabljamo in kako skrbimo za njihovo zaščito.

Zbiranje in uporaba podatkov

Pridržujemo si pravico do zbiranja podatkov o uporabi aplikacije, izključno z namenom zagotavljanja zadovoljstva in izboljšanja izkušnje uporabe aplikacije in hrambe osebnih podatkov [ime, priimek, email] in morebitnih drugih podatkov, ki nam jih zaupate v komunikaciji. Le-ti bodo uporabljeni izključno v namen komunikacije in reševanja morebitnih problemov.

Poslovni podatki, ki jih pregledujete na aplikaciji, se prenašajo izključno na vašo napravo in jih ne zbiramo, obdelujemo na noben način, niti jih ne delimo z nikomer.

Zbiranje diagnostičnih podatkov

Zbiramo, hranimo in obdelujemo lahko podatke v skladu z namenom Politike zasebnosti, so: IP-naslov, dotiki zaslona (izbor funkcij znotraj predmetne mobilne aplikacije), ogledi zaslona (izključno znotraj predmetne mobilne aplikacije) in osnovni tehnični podatki mobilne naprave (model mobilne naprave, različica operacijskega sistema, stanje baterije, orientacija, velikost in ločljivost zaslona, CPU, jezik naprave).

Zbiranje osebnih podatkov

Kontaktne podatke, ki jih delite z nami (npr. ime, e-naslov), bomo uporabili le za namen, zaradi katerega ste jih delili z nami. Za izbris vaših kontaktnih podatkov, ki smo jih prejeli v okviru konkretne poizvedbe z vaše strani, nam pošljite sporočilo na uros@nb3.si.

Uporaba pridobljenih podatkov

Podatke, ki jih pridobimo od vas, uporabljamo za analizo in raziskave za izboljšanje naših storitev. Soglašate, da te podatke zbiramo, obdelujemo in hranimo v skladu s to politiko zasebnosti. Podatke, ki jih zbiramo o vas in vaših napravah, uporabljamo za zagotavljanje naših storitev in izvajanje naših dejavnosti. Takšna uporaba vključuje:

Zagotavljanje naših storitev: razvoj, ponudba in izboljšave naših produktov, storitev in vsebin, prilagajanje naših produktov in storitev, zagotavljanje programskih posodobitev in uporabniške podpore, razumevanje in analiza trendov v povezavi z uporabo aplikacij in spletnih mest ter uporabniško komunikacijo.

Analitika in raziskave: Razumevanje in analiza trendov v povezavi z uporabo aplikacij in spletnih mest, preverjanje, pregled postopkov, učenje o vedenju uporabnikov v aplikacijah in na spletnih mestih (pogostost uporabe, nepredvideni dogodki med uporabo, skupna uporaba, odzivnost itd.), zbiranje demografskih podatkov o uporabnikih, viri prometa.

Hramba podatkov

Vaše podatke hranimo dokler je to potrebno za izvajanje dejavnosti. Podatke lahko v nekaterih primerih hranimo tudi dlje, vendar na način, da jih ni možno povezati z vami osebno. Ko je namen, za katerega smo pridobili podatke, dosežen, jih izbrišemo.

Varstvo osebnih podatkov

Skrbimo za: ustrezno mero varnostnih ukrepov za varovanje zaupnosti, varnost in nedotakljivost zbranih podatkov, za preprečevanje nepooblaščenih dostopov in zlorabe podatkov, kar bi bilo v nasprotju s to politiko zasebnosti. Kljub temu, da se držimo visokih standardov zaščite podatkov, moramo opozoriti, da noben varnostni sistem ni nepremagljiv.

Nedotakljivost osebnih podatkov

Trudimo se zagotavljati točnost, celovitost in ažurnost vaših podatkov. Vedno imate pravico do vpogleda, popravka in preverbe celovitosti vaših podatkov.

Prenehanje zbiranja, obdelave in uporabe podatkov

Vedno imate pravico do prenehanja nadaljnjega zbiranja, obdelave in uporabe podatkov, kar si zagotovite z odstranitvijo predmetne aplikacije s svojih naprav.

Analitika

Za analitiko delovanja in uporabe aplikacije lahko koristimo različne programske rešitve, ki jo opisujemo v nadaljevanju.

  • Firebase

Firebase SDK je komplet za razvoj programske opreme, ki nam omogoča zbiranje statističnih podatkov o uporabi aplikacij (njihova politika zasebnosti: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html).

Podpora

Ob vsaki tovrstni poizvedbi bomo od vas prejeli vaš e-naslov in morebitne druge podatke (podatke za izvajanje podpore) vezane na primer, za katerega potrebujete podporo. Ti podatki za izvajanje podpore bodo uporabljeni izključno za reševanje vašega primera. Podatki za izvajanje podpore ne bodo posredovanim tretjim osebam.

Vaš e-naslov in podatke za izvajanje podpore lahko delimo z namenom dokazovanja pravilnosti postopkov in procesov vezanih na uporabo aplikacije, kadar smo k temu zavezani z zakonom, v primerih pravnih zahtevkov in na poziv vladnih organov.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do občasnih sprememb te Politike zasebnosti. Vse spremembe bodo zabeležene na tej strani, s čimer bo nova politika zasebnosti nadomestila predhodno. Uporaba zbranih podatkov je predmet Politike zasebnosti, ki je bila veljavna v času pridobitve podatkov. Vseeno vam svetujemo, da večkrat obiščete to stran in se prepričate, če še vedno soglašate z njeno vsebino.

Za splošne informacije se obrnite na e-naslov uros@nb3.si.

Datum: 3.5.2021