Albert : Virtual Dinosaur Pet

Otrokom namenjena interaktivna igrica za iOS naprave, v kateri komuniciraš z ljubkim dinozavrom Albertom, ki zazna, ko te vidi; ko se mu nasmejiš, tivrne nasmeh, razume nekaj besednih ukazov in lahko ga hraniš tako, da odpreš usta. Igrica je brezplačna. Posebnost Alberta je detekcija svetlobe v prostoru, detekcija obraza in mimike ter prepoznava glasovnih ukazov. Prenos.

Zunanja predstavitev: povezava


Flupy: Master of Jelly

Klasična 2d Igrica s sladkim zapletom za iOS naprave. Na popotovanju ga poskušajo zaustaviti številni nasprotniki. Nabiraj zlatnike in jih zamenjaj za nove moči,s katerimi lahko napreduješ v igrici. Igrica je brezplačna. Prenos.


Namestitveni program

Program ob zagonu preveri nastavitve in prosta vrata požarnega zidu, prisotnost določenih komponent, stanje IIS. Po vnosu potrebnih nastavitev in izbora programov, se prenesejo in namestijo označeni programi, uredijo nastavitve in so tako pripravljeni za delo. Porabljeni čas instalacije se je iz povprečno 26 minut zmanjšal na vsega 90 sekund.

Namestitev programov slika

Poraba električnih števcev

Z oddaljenega računalnika pobere odčitke števcev za zadnja 2 zaključena meseca, izračuna porabe, razmerja in kreira:

  • datoteko, ki jo naročnik uvozi v program za izdajo računov
  • Poročilo v PDF obliki
Poraba stevcev slika

Program za menjavo verzij

Preveri nameščene verzije programov in jih primerja z aktualnimi na oddaljenih strežnikih. Vsak uporabnik si lahko nastavi svoje priljubljene, ki jih, v primeru, da obstajajo novejše verzije, zamenja z enim klikom. Program je zaščiten z uporabniškimi imeni in gesli.

menjalnica slika